to wrzucaj na ideone... Lub:
1) Wklejasz kod,
2) Zaznaczasz go,
3) Wciskasz Ctrl+k lub szósty od lewej przycisk na pasku narzędzi.
Popraw wstawienie kodu, to pewnie ktoś Ci szybko pomoże z kodem :d Pozdrawiam.
Ps: Tak jak powiedział @sig : usuń "Podaj pesel". SPOJ jest komputerem, nie rozumie poleceń "ludzkich", a każdy wypis traktuje jako odpowiedź - więc zapewne błąd. Po drugie nie masz w swoim kodzie czegoś co powodowałoby wykonywanie testów - czyli pętli, o której także wspominał @sig. Możesz to zrobić mniej więcej tak:
int testy;
cin >> testy;
while(testy--){
//główny kod programu
}
Spróbuj, może to sprawi, że będziesz bliżej AC,
Wybacz, ale jednak nie dostaniesz AC, chociażbyś poprawił to o czym wspominaliśmy wcześniej. Przeanalizowałem Twój kod i oto moje wnioski i pytania do Ciebie
1) Czy masz gdzieś warunek mówiący o tym, że jak ostatnia liczba podanego na wejście Peselu jest równa 0, to Pesel jest nieprawidłowy ? nie ma takiej informacji
if (liczba % 10 == 0 )
cout << "N"<< endl;
2) Zastanów się co robi ten fragment kodu:
for (int i=1; i<=11; i++)
{
Kamata [i] = liczba % 10;
liczba/=10;
}
Wyznaczasz kolejne cyfry prawda? ale czy w odpowiedniej kolejności je mnożysz ? czy od piwrwszej cyfry do ostatniej? czy od ostatniej do pierwszej?
3) Sposób wykorzystania Pierwszego elementu tablicy jako sumy jest dość kłopotliwe w zapisie. lepiej wziąć sobie dodatkową zmienną suma, lub coś takiego ;p
4) Ja po kilku drobnych zmianach Twojego kodu dostałem AC. Pokombinuj
5) Widzę, że to Twoje pierwsze zmaganie ze spojem, więc polecam na początek zadanie:
http://pl.spoj.com/problems/PTEST/
6) Powodzenia i nie zniechęcaj się
SPOJ daje dużo frajdy i satysfakcji
Pozdrawiam