To nie jest kwestia bycia dupiem lub nie tylko konkret. Zadałeś proste pytanie to dostałeś prostą odpowiedź:
Stwierdziłeś, że:
Osobiście dupkiem określiłbym osobę, która rzuca bezpodstawne oskarżenia w bliżej nieznanym mi celu (zazdrość, że inni umieją? Frustracja z powodu własnych ograniczeń?), ale byłem wyrozumiały:
Zacząłeś szukać dziury w całym stosując jawnie erystykę:
Dostałeś odpowiednio ironiczną odpowiedź:
Ponieważ nikt z nas nie chciał zostać odebrany jako dupek to dostałeś też dwa konkrety:
@narbej być może bił także do Ciebie tą wypowiedzią, ale nie udowodnisz tego (ja też nie
). Ja nie odbieram go jako dupka bo napisał prawdę. Może nieco przejaskrawioną, ale do złośliwości nic nie mam - jeżeli ja i @narbej znajdziemy czas to najwyżej sprawdzimy się w jakimś konkursie algorytmicznym. Ale chyba wolelibyśmy jakiś bieg
Faktem jest jednak, że w rankingu trochę nas dzieli… w doświadczeniu życiowym i nie tylko także.
Jak uważasz.
Myślę, że wie. Natomiast nie rozumiem reszty tekstu. Czy ktoś zarzucił Ci, że algorytmika nie jest Twoim hobby albo że celowo źle klepiesz kod?
Twoje posty sugerują, że jednak czyjaś duma została urażona…
Konkrety już Ci zacytowałem. A najważniejszy nienapisany jest taki, że @narbej rozwiązał to zadanie w sposób doskonały, ja rozwiązałem to zadanie gorzej, a Ty wcale. O czas bić się póki co nie będę bo mam ważniejsze rzeczy do roboty, ale mimo to nie unoszę się dumą (choć uważam, że mógłbym zrobić to zadanie w tym samym czasie co @narbej lub szybciej
). Ty skomentowałeś w jednym temacie jakoś pracy autora zadania, jakość zadań na spoju i osoby, które udzieliły Ci odpowiedzi.
Jeżeli chcesz gotowca to na mnie nie licz - może @narbej? Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to je zadaj, Jeżeli chcesz znać dobre źródła wiedzy w sam raz dla algorytmika hobbysty - też pytaj. Jeżeli nie wiesz co to jest liczba sfeniczna, jaka jest najmiejsza/największa możliwa liczba sfeniczna w tym zadaniu albo jeżeli nie wiesz co trzeba zrobić to może:
Jeżeli tego nie potrafisz lub nie chcesz to zalecam pogodzenie się z faktem, że: