Też nie do końca wiem dla czego, ale już się nie głowię i dałem sobie spokój. Przyjmij [na wiarę], że po prostu twój kod jest tak brzydki, że kompilator nie wie jak go skompilować i tworzy błędny program. Mam na myśli nowy kompilator. Stary nie ma zastrzeżeń i jest AC 
Oczywiście z kompilatorem to żart, aale reszta to szczera prawda 
Dlaczego, nie mam pomysłu i po prostu przyjmij to za dobrą monetę [AC na starym kompilatorze] i na przyszłość zacznij pisać lepsze kody, a przede wszystkim pisz jak najwięcej [ i jak najlepiej].
PS
Co masz na myśli? Rozumiem, że chodzi Ci o jakąś wypowiedż tarpauwatratar'a, ale o jaką?
PS 2
@mariusz193 wyjaśnił więc tylko powtórzę.
Nawet gdybyś był problemsetterem, to na początku, do prostych zadań nie jest Ci potrzebna wiedza na temat techniki działania sędziego. Wystarczy wiedza, że wyłapuje błędy - ale czasami są problemy - tak jak tu.
U Ciebie t nie wskazuje adresu początku tablicy, więc delete [] t powoduje natychmiast błąd SIGABRT. Nie można też kasować dwukrotnie tego samego obiektu więc gdyby jednak delete [] t zadziałało to delete [] tab spowodowałoby błąd SIGABRT, ale program już wcześniej zostaje przerwany, przez delete [] t.