Spoj jest super!
Zieloniutkie AC jest super!!
Ale problem jest taki, że często kod - i dotyczy to także mnie - AC “dostaję” za niekoniecznie super kod.
Super, pisanie kodu, jest najlepszą drogą do nauki, ale od czasu do czasu, warto też zerknąć i poczytać literaturę.
Korzystanie z … a pisanie własnych, to trochę inna bajka - ale rozumiem, że miałeś właśnie na myśli tworzenie własnych, a potem korzystanie z nich.
=========
Różnica między class a struct. Zamień class na struct i potestuj. Wyrzuć public:. Wyrzuć całe “opakowanie” [class lub struct], oraz popraw main, np tak:
int main () {
while (cin >> stawka) {
wczyt();
poker_krolewski();
}
cout << suma - wydane << endl;
}
Żeby nauczyć się klass, nie można iść na skróty lub skakać od razu na głęboką wodę. Najpierw proste programy - tylko main(), potem wskaźniki, potem proste funkcje, a dopiero po opanowaniu wcześniejszych etapów można zabrać się za naukę klas.
Zarówno funkcja jak i klasa, powinna robić jedną rzecz aale dobrze, a nie wszystko - i wczytywanie, i ocenianie i wycenianie. Czemu klient [funkcja main] musi sama obliczać końcowy zysk?
Czemu poleciałeś na skróty i wszystko jest public?
Gdzie jest construktor.
Linie 15 i 16 są moim zdaniem błędne:
long long suma=0;
long long wydane=0;
od tego jest właśnie konstruktor!
NAZWY, NAZWY, NAZWY.
CO to za nazwa r albo Tp?
Czemu główne wejście do klasy naZywa się poker_krolewski() - pytanie retoryczne.
No i formatowanie FORMATOWANIE!!!
PS
Jeżeli wyżej zadałem pytania, to są one retoryczne, lub odpowiedz na nie sobie sam, proszę nie odpowiadaj mi na nie.
Najważniejsze, abyś się nie przejmował i dalej robił swoje, ale jeśli skorzystasz chociaż trochę z moich krytycznych uwag to SUPER 
Ja nie zastąpię literatury, czy osobistego doradcy - nauczyciela.