8 / 8
Jun 2024

Więcej opisu, na stronie głównej/startowej pl.spoj.com11.

PS
Mała poprawka. Teraz jeszcze nie sprawdzisz. Będziesz mogła/mógł sprawdzić dopiero 23 marca od godziny 12:00, biorąc udział. Bardzo, bardzo gorąco zachęcam i zapraszam.

Fajnie, że się odbędzie nowy FRAKTAL.
Trochę niefajny dla mnie jest natomiast termin. Eeeech… Sprawy zawodowe nie pozwolą mi się nawet zalogować do konkursu (chociaż, to może mi się udać na smartfonie). Gdyby trwał do 12 przyszłego dnia to może po 22 by się udało spróbować rozwiązać jakieś zadanie…Tak się pechowo złożyło.
Nie, żeby konkurs coś stracił z powodu braku mojego udziału :slight_smile:
No, ale już życzę organizatorom sukcesu (na pewno taki będzie, jak zawsze) a uczestnikom rozwiązania jak największej ilości zadań,

:exclamation: Aktualizacja :exclamation:

Uwaga, uwaga!
Po dogłębnych analizach postanowiliśmy przedłużyć czas konkursu do 8 godziny.

Fraktal od zawsze był bardziej biegiem długodystansowym, niż sprintem, dlatego wydłużamy czas zmagań do 8 godzin (od godziny 12 do 20).
Jest to także szansa dla tych, którzy nie mogą rozpocząć zawodów w samo południe, żeby mogli spróbować swoich sił z zadaniami konkursowymi.

Zapraszamy i Powodzenia!

Na pierwszej stronie spoja, bardziej wygląda na 48, niż na poprawione z 4 na 8. Tzn 4 skreślone i obok 8. A może konkurs potrwa jednak 48 godzin?. W takim razie bym się na kawałek załapał :wink:

10 days later
2 months later

Czy ja już dziękowałem, za ostatniego fraktala?
Jeżeli nie, to jeszcze podziękuję.

Zadania faktycznie były łatwe i przyjemne i prawdopodobnie wystarczyłyby te planowane pierwotnie 4 godziny na ich rozwiązanie i najlepsi tak to zrobili. Niestety, niektórym brakowało nawet tych 8 godzin… :wink:

Smuci mnie mała [jak zwykle] frekwencja, ale to już inna bajka, którą poruszałem już kilkakrotnie i nawet jeszcze w “zamierzchłych czasach” algoligi ;-).

Suggested Topics

Topic Category Replies Views Activity
Konkursy 7 223 4d

Want to read more? Browse other topics in Konkursy or view latest topics.