@nekron Jak nie wstawisz ładnie kodu (najlepiej przez ideone) to Ci nie odpowiem bo uznam, że zlewasz nasze uwagi.
Witam, mój kod(w javie) prawdopodobnie nie przechodzi 2 testów, nie wiem co może być błędnego w moim kodzie, proszę o pomoc.
kod: https://ideone.com/QrKHbJ8
w linku błędna prawdopodobnie 3 435435436 i 8 2128963591
to przecież oczywiste, to są dane to testu, który powinieneś wykonać na ideone.com3
O Szanowni Rozkminiacze,
mam ogromna prosbe, czy moglby ktos rzucic okiem na ten kod? nie moge znalezc przyczyny, ze mam ciagle bledna odpowiedz. Rozumiem, ze sedzia nie moze sie mylic, ale ja juz nie wiem jak to znalezc, chyba trzeba kogos madrzejszego. Weryfikowalem wyniki miedzy podstawa 0 do 11 i wykladnikiem 0 do 9. Zaden blad sie nie pojawil, wszystkie wyniki zgodnie z oczekiwaniami.
Mariusz,
dzieki za pomoc, testowalem tez 10 i 100 w eclipse, i mi dzialo ideone natomiast wyswietlil mi problem. Usunalem wiec nadmiarowy kod, z innych pomyslow ktore mialem i mi zaakceptowal.
23001475 2019-01-05 23:26:26
Czy umiesz potęgować
zaakceptowano
edit run
0.06
4468M
JAVA
Wspomniales ze mozna to lepiej bylo napisac. Jestem baaaaaaaardzo poczatkujacy, czy moglbys mi w wiadomosci prywatnej napisac, jak programista by to napisal? i mniej wiecej co najbardziej kulo w oczy, jestem bardzo otwarty na krytyke. Traktuje te zadanie jako mozliwosc rozwoju a nie test moich zdolnosci. Na kazde zadanie poswiecam duzo czasu, ale i dowiaduje sie nowych klasach. np tutaj o bigdecimal :Dktore nie bylo rozwiazaniem
Witam. Wiem, że wątek był poruszany wiele razy ale po przeczytaniu dyskusji dalej nie wiem gdzie leży problem mojego kodu. Testowałem wiele przypadków i zawsze program zwraca dobrą odpowiedź. Jednakże sędzia odrzuca moją pracę. Z góry dziękuję za pomoc.
#include
using namespace std;
unsigned long int ile,a,b,ktora[4];
int main()
{
cin>>ile;
for(int i=0;i<ile;i++)
{
cin >> a >> b;
if(b==0)cout<<1;
else{
ktora[0]=a%10;