Dziękuje za odpowiedź.
Przed napisaniem wiadomości przeczytałem post dla początkujących i starałem się postępować według tego co było tam napisane:
-
starałem się wyszukać rozwiązanie na forum zanim napisałem wiadomość ale nie znalazłem
-
nie założyłem nowego wątku tylko napisałem wiadomość już w istniejącym, dotyczącym tego problemu
-
wkleiłem kod według instrukcji (wkleiłem kod skopiowany z strony ideonem.com za pomocą ikonki kopiuj ponieważ, gdy wklejałem link to w mojej wiadomości nie pojawiał się on ani kod tylko taki obrazek:

-
nie obraziłem nikogo, byłem kulturalny i pisałem poprawnie
Jeżeli zrobiłem coś źle to nie jestem świadomy co zrobiłem źle i nadal będę to robił chyba że mnie uświadomisz albo wyrzućcie mnie po prostu z tego forum.
Jeżeli chodzi o mój kod to:
"…Co robi tablica t…" - przechowuje czasy pojedynczo zjedzonych ciastek.
"…i skąd się wziął jej rozmiar…" - rozmiar nadałem jej 3 ponieważ do wykonania programu podane są 2 testy w których są maksymalnie 3 czasy.
Rozumiem że sędzia testuje więcej więcej niż 3 czasy dlatego kod mój nie jest poprawny dlatego zmieniłem go tak (zastosowałem dynamiczne alokowanie pamięci) aby był możliwe stosowanie więcej niż 3 czasów. Nazwę zmiennej t zmieniłem też na nazwę czas. Niestety dostaje informacje “Błędna odpowiedź” pomimo, że wyniki testów w Code::Blocks są poprawne.
Podejrzewam, że napisałaś:
"skoro jesteś “mocno początkujący” to może przeczytaj post dla początkujących ?.."
dlatego, że źle wkleiłem kod więc wklejam nowy kod jako tekst bezpośrednio z Code::Blocks:
#include
using namespace std;
int ile,ip2,n;
float ip,m,ip3;
int main()
{
cin>>ile;
for(int i=1; i<=ile; i++)
{
cin>>n>>m;
int suma=0;
float *czas;