5 / 14
Jul 2018

Cześć. Próbuję rozwiązać zadanie Formularz, stosowałem rady innych na forum, ale nadal nie zalicza mi zadania. Czy mógłby ktoś pomóc. Kod w c++:

Nie wiem czy dobrze rozumiem - tekst wczytywany przez sędziego jest analogiczny do tego co w przykładzie(Imie: Roman; Nazwisko: Kowalski6; Data ur.: 1900-01-30), czyli ważne są średniki, i myślniki, czy mam to sprawdzać? Albo coś przeoczyłem w kodzie. Proszę o pomoc :slight_smile:

• created

Jul '18
  • last reply

Jan '21
  • 13

replies

• 1.1k

views

• 6

users

• 4

links

1. kod przekaż przez ideone.com5, a ten tutaj powyżej skasuj.
    LUB
  2. Po wklejeniu kodu zaznacz go i kliknij taki magiczny guzik “</>” przy edytowaniu wiadomości.

W ten sposób może być? Nie używałem wcześniej nigdy ideone

jak sa inne watki dotyczace zadania to nalezy dolaczyc sie do takiego watku a nie zakladac nowy

tak…

No ok, ale jak taki wątek jest sprzed 3 lat, ktoś na to spojrzy w ogóle?

wyskakuje na górze w “zbiór zadań” więc jak ktoś ma ochotę to od razu widzi że coś nowego jest

Dopiero zauważyłem, w takim razie da się ten wątek jakoś usunąć?

Ten zostaw, przeklej zapytanie tam i zaraz ktoś Ci odpowie co masz źle.

W ideone można wrzucić także przykładowy input (przy pomocy przycisku stdin) i dzięki temu sprawdzić (poza swoim komputerem) czy ma się taki sam wynik jak w zadaniu.

2 years later

Blad wykonannia wystepuje gdy data wpisana w pormularz jest calkiem popsuta. np. 1234
Nie pamietam dokladnie, ale w formularzy sa dopuszczalne nawet jednoliterowe imiona i nazwiska. gdzies na forum bylo.