Podziękowań nigdy dość, więc jeszcze raz dziękuję.
Ale, że jestem stara maruda to i trochę ponarzekam.
Frekfencja nie powaliła i była podobna do poprzednich i trudno nie spojrzeć na statystykę PA. Tam ponad 1100, a u NAS ?
Jak już jesteśmy przy Pa, to na glownej stronie jest w meni zakładka Linki, a po wejściu na nie, jest na samym dole wzmianka o pl.spoj i nawet link, ale niestety już nieaktualny. Prowadzi on na pl.spoj.pl4, a to stary i już nie aktualny adres. Wart z tym coś zrobić.
Wspominałem tu kiedyś o konkursie FPGA hackathon. Wziąłem w nim udział. Nie zdobyłem miejsca na podium, ale i tak jestem bardzo zadowolony. Dostałem wiele prezentów, a na koniec także pamiątkowy e-dyplom [w pdf].
Może nic w tym dziwnego? Wystarczy popatrzeć na długą listę sponsorów hackhatonu jak i PA.
Chciałbym, chciałbym, ale. … brak czasu.
Pewnie wiecie na czym stoicie, ale czy w ogóle możecie mieć sponsorów? Fraktal “stoi” na spoju, więc od nich pewmie trzeba by zacząć.
Druga sprawa, reklama… ale to już może kiedyś …Dojeźfzam właśnie by pkp do Olsztyna.
Takie pytanie. Skąd się biorą nowi użytkownicy na spoju? Mam tu swoje podejrzenia, ale najlepiej byłoby zapytać, lub zrobić ankietę. No i czemu tak mało trafia na fraktala?
Co do tego błędnego linku. To tak prosto mało kiedy
Działa. Musielibyśmy się spotkać, lub zadzwoń do mnie.
Zaczęliśmy przygotowywać omówienie zadań43. Z braku czasu nie wszystkie są jeszcze dostępne. Będą dodawane na bieżąco.
Zachęcamy do lektury!
Suggested Topics
Topic | Category | Replies | Views | Activity |
---|---|---|---|---|
Fraktal XX | Konkursy | 6 | 200 | Mar 25 |