Witam,
mam parę zadań, i chciałbym aby znalazły się na SPOJ. Jak mogę zgłosić propozycję do administratorów serwisu?
Pozdrawiam, Kacper O.
created
last reply
- 3
replies
- 959
views
- 3
users
- 2
mam parę zadań, i chciałbym aby znalazły się na SPOJ. Jak mogę zgłosić propozycję do administratorów serwisu?
Pozdrawiam, Kacper O.
Napisz na contact@spoj.com z prośbą o nadanie uprawnień problem settera. Dostaniesz uprawnienia i instrukcje jak dodać swoje zadania.
Rozumiem, że masz [tylko] pomysły na zadania? Jeżeli tak, to dużo za mało. Wątpię, czy admini będą zainteresowania samymi [nawet dobrymi] pomysłami. Wszak dobrymi chęciami [i pomysłami] wybrukowane jest podobno [jeżeli istnieje] piekło. Aby uzyskać uprawnienia problemsettera trzeba spełnić [dodatkowo] jeden ważny warunek. Rozwiązać odpowiednią ilość zadań. Jaka to ilość? NIe jest to tak istotne, w końcu to i tak decyzja adminów, a oni mogą [jeżeli zechcą] dużo lepiej ocenić niż sędzia
Moja propozycja. Zapisz swoje pomysły i niech dojrzewają. Rozwiązuj więcej zadań i rozglądaj się. Może takie lub podobne zadania są już tu na spoju, a w takim wypadku dodawanie ich byłoby bezcelowe? No i jak już będziesz gotów, postaraj się o te uprawnienia.[problemsettera],i wtedy sam przygotuj swoje zadania i w między czasie będziesz wiedział [dowiesz się] co i jak robić dalej.
Topic | Category | Replies | Views | Activity |
---|---|---|---|---|
<gmp.h> dla języka C | System SPOJ | 1 | 190 | Jun '24 |
Forum is back! | System SPOJ | 1 | 165 | Jan 30 |
Wyzerowanie profilu | System SPOJ | 2 | 106 | Apr 15 |