Kod wstawiony prawidłowo i w sumie logiczny, choć ja zdziwiłem się, że wczytujesz to jako int a nie string. Ale co kto lubi. Jak na mnie dziwne i nieprzejrzyste formatowanie (troche mi zajęło znalezienie, gdzie kończy się while(pesel)), ale - ponownie - co kto lubi. Szczególnie, gdy ktoś zaczyna zabawę ze SPOJem. Niemniej polecam tutorial o formatowaniu kodu http://discuss.spoj.com/t/formatowanie-kodu/18265/2
Z pewnością nie jesteś też, jak mam to w zwyczaju nazywać, leniem, który nie inicjalizuje w odpowiednim miejscu zmiennych.
Twój program opiera się na dwóch pętlach - for i while. Pierwsza z nich wykonuje się od j = 0 do j < t, czyli łącznie t razy i wszystko jest ok. Problem zaczyna się w while. Dekrementujesz tam i. Brakuje Ci jednak w for przywrócenia jej odpowiedniej wartości dla każdego testu.
Po tej poprawce jest AC.
Napisałeś na forum po jednej próbie rozwiązania zadania. Na przyszłość próbuj dalej bo jak widzisz brakowało Ci niewiele
PS
Dochodzi druga w nocy a ja od 10 haruję w książkach i programach więc jeżeli popełniłem błąd (w szczególności to AC tylko mi się przywidziało, ale chyba aż tak źle ze mną nie jest
) to bardzo przepraszam.