Bardzo chwalebne, ale to trochę mało 
Pewnie nie domyślisz się, o co mi chodzi [o co biega], więc trochę roświetlę bardziej problem. Należało dokładnie “przestudiować” wątek i zauważyć jeden mankament, jeden brak. Brakuje linku do zadania, ale po co, przecież jest i nazwa zadania i nazwa kodowa. Ok. Pewnie to jakieś proste zadanie w kategorii łatwych. Wystarczy je wyświetlić posortowane wg nazwy lub kodu i już. Po kilku klikach mamy już odpowiednią stronę i widzimy, że jednak nie, nie ma tu tego zadania. Może to więc jednak [wyjątkowo] zadanie z kategorii trudne? Ale najpierw sparawdzę kategorię challenge, jest tylko jedna strona do sprawdzenia, więc tylko jeden rzut “okim” i już wiem, że nie tu. Sprawdzam więc trudne i na koniec, po wielu zbędnych klikaniach, znajduję zadanie w kat. średnich. Teraz chciałbym wiedzieć, jak wyglądały twoje zgłoszenia, ok nie znajduję, ale w sumie nie pisałeś, że zgłaszałeś. Kolej aby się dowiedzieć chociaż trochę o tobie, bo łatwiej wtedy podpowiadać. Więc szukam twojego profilu i sprawdzam aktywność na forum. Okej, mogłem tego wszystkiego nie robić ale jak dasz dużo więcej od siebie, możliwe, że dostaniesz większą pomoc. Przeczytaj na koniec wątek --> Jak zdobyć szacun na SPOJu
[też, “za karę” nie podaję linku].
PS
Oczywiście są inne metody znaleźienia zadania, a jeżeli ciekawy jesteś, po co mi strona z zadaniem, przecież z samego tytułu wątka “widać”, że chodzi o dodawanie rzymskich cyfr, odpowiem, że nie lubię podpowiadać, gdy sam nie mam AC i zostawiam to innym. W tym zadaniu, okazuje się, że mam AC, więc zdobądź tylko trochę szacunu i spróbuję w miarę moich umiejętności podpowiedzieć.