1 / 8
May 2016

Witam,
otóż mam kłopot odnośnie uzyskania praw problem settera. Wysłałem zgłoszenie o uzyskanie tych praw niestety nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi. Czekam od 12.05. Może uznacie mnie za niecierpliwego ale inne osoby podczas zgłaszania dostawały odp w tej sprawie w przeciągu 2-3 dni. Natomiast te prawa są mi potrzebne do przeprowadzenia konkursu który zaplanowany jest już na 1 czerwca.

http://www.spoj.com/SMWP/9

• created

May '16
  • last reply

May '16
  • 7

replies

• 874

views

• 4

users

• 1

like

• 2

links

Czy inne osoby dokładnie w taki sam sposób zgłaszały chęć uzyskania takich praw?

Wysłałem link do tego wątku na adres contact@spoj.com, nic innego nie potrafię wymyśleć [formularz wysyła zgłoszenie do form@spoj.com i chyba do helpdesk@spoj.com], może to pomoże?

Gdy ja zgłaszałem, nie było jeszcze tego okienka.

Zgłaszałem prośbę w identyczny sposób 14 marca. Wszystko zostało rozpatrzone bardzo szybko. Odpowiedzi pojawiały się tego samego dnia, ewentualnie na następny dzień. Mam też informację o tym, że pewna osoba otrzymała prawa 22 kwietnia zgłaszając również tą metodą.

Dostałem maila, [od contact...], że jest to sprawdzane, więc proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

PS
Dzięki, za serduszko :wink:

Przepraszamy za opóźnienie. Uprawnienia zostały Panu Kacprowi nadane (wraz z powiadomieniem na maila) :slight_smile:

Suggested Topics

Topic Category Replies Views Activity
System SPOJ 1 178 Jan 30
System SPOJ 2 120 Apr 15

Want to read more? Browse other topics in System SPOJ or view latest topics.