1 / 8
Dec 2015

Dzisiaj chciałem obejrzeć swoje stare rozwiązanie, a tu okazało się, że go nie ma. Kod źródłowy wyparował ale zadanie jest zaliczone. Z ciekawości posprawdzałem jeszcze kilka i okazało się, że brakuje mi bardzo dużo. Coś się sknociło z bazą danych czy co? Mam nadzieję, że moje rozwiązania da się przywrócić

• created

Dec '15
  • last reply

Jan '16
  • 7

replies

• 987

views

• 6

users

• 6

Mogło się tak zdarzyć, backup jest, będzie można przywrócić. Sprawę omówimy na privie.

@kopringo To znaczy że wszystkie kody zostaną przywrócone czy należy się w tej kwestii kontaktować? Nie ukrywam, że też żałuję, że nie zrobiłem backupu, bo trochę mi żal jakby moje zgłoszenia przepadły.

@j4rooo wszystkie kody są w backupie i są do odzyskania. jak ustalimy które zakresy danych mogły zniknąć i dlaczego to pójdzie przywracanie.

10 days later

Również się dołączam do tematu. Mi również zniknęły kody z różnych zadań. Niektóre pozostały.
W pewnym zadaniu, do którego nadesłałem 3 rozwiązania (rok temu) mam tak:
zaakceptowano - kodu nie ma
błędna odpowiedź - kodu nie ma
błędna odpowiedź - kod jest 0_0

I teraz mam problem, bo na lekcji muszę pokazać swoje rozwiązania, a swoich kopii nie mam...

Ruszył proces odzyskiwania kodów, niebawem wszystkie brakujące powinny wrócić do systemu.

Suggested Topics

Topic Category Replies Views Activity
System SPOJ 1 182 Jan 30
System SPOJ 2 124 Apr 15

Want to read more? Browse other topics in System SPOJ or view latest topics.