Zdecydowana racja przyznaje się na wejściu poszedłem na łatwizne i skorzystałem z podpowiedzi “mariusz193” - redysz widząc jak się napracowałeś jest mi wstyd sorry… (Jak się tworzy takie generatory…?)
Ale z drugiej strony poco sobie utrudniać jak można łatwiej
W każdym bądź razie dziękuje wam bardzo za pomoc i za tak szybką reakcję - niesamowite jak prężnie działa to forum.
“narberj” bez kitu taka mała rzecz a taką robi robotę - ale cieszę się, że robię takie błędy bo to dużo uczy
A ja jak sam widzisz jestem jak te moje zwierzaki - byty zmienne żyjące w stadzie jedynie podążające w jakimś kierunku, kierujące się instynktem… A zresztą spójrz na fenomen biedronkowych świerzaków, słodziaków niby bezsens ale robią robotę także rozumiem, że takie zmienne mogą sprawiać kłopot dla sprawdzających (sorry) ale z drugiej strony zawsze coś innego i jakoś raźniej (Chyba dlatego moje zmienne są zwierzątkami zaczynającymi się na k…)
Dziękuje Ci strasznie za Twoje uwagi dopiero zaczynam przygodę z C++ nie miałem żadnej styczności z C, sam się wszystkiego uczę i takie info jest dla mnie niesamowicie pomocne. Zaraz siadam i rozkminiam wektory…
PS. Co jest nie tak z c.math?