Sędzia wyrzuca: błędna odpowiedź, a wszystko mi się kompiluje. Wiem, że mój kod jest zrobiony łopatologicznie. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź Przesyłam kod: http://wklej.org/id/1865267/
może będę drastyczny, ale pierwsze co zrób, to zrób to od nowa... Twój kod jest straszny. wystarczą cztery ify, żeby to zrobić...%4 = 1, %4 =2, %4=3, else....
i chyba tyle i w ifach skorzystać z funkcji pow() z math.h
jakbyś chciała bardziej bezpośrednią pomoc, to pytaj lub na prv. moge naprowadzić powodzenia
Będę jednak dużo mniej drastyczny :)...za każdym "coutem <<" wstaw "<< endl;" powinno działać bo bez znaku nowej linii wynik wychodzi zlepiony, tz. dla testowych przypadków z zadania wychodzi 87... po wprowadzeniu endl wynik jest poprawny, tz.na ideonie działa dla dwóch testowych przypadków
ale i tak radzę zrobić to od nowa dla czterech ifów
Dziękuję anim_90.Tak, wiem, że ten kod mógłby straszyć programistów na haloween Już biorę się do pracy i od nowa piszę kod. Czy możesz mi jeszcze napisać w jaki sposób mogę wysłać Ci wiadomość prywatną? (Przepraszam za nieogarnięcie, ale szukałam i nie znalazłam). Będę wdzięczna za wskazówki i wyrozumiałość.
Nie wiem czy masz opcję flagi pod postem z możliwością wyboru Message @anim_90. Jeśli nie, to kliknij na nazwę użytkownika, aby wyświetlić jego profil i tam jest opcja Message.