Sam się zastanawiałem czy tego nie zrobić, ale zanim się zdecydowłem, już zniknął twój jednopostowy wątek w niebycie. To, że do tej pory nic nie było na temat tamtego zadania, nie oznacza, że można pisać co się tylko chce. Nie pamiętam, co dokładnie mi się nie podobało, ale pewnie była to jedna z rzeczy wymienionych w poście wyżej. Czy to oznacza, że pomaganie innym jest tu na forum źle widziane i że jest be? No nie, ale to pomaganie chcielibyśmy, żeby wyglądało/polegało na wytykaniu błędów, a nie podawaniu rozwiązania na tacy, kawa na ławę. Taka pomoc może np wyglądać tylko tak: "twój pomysł, twoje podejście jest całkowicie błędne, wymyś inny sposób, dodatkowo ewentualnie poczytaj o ... / ... w ... / ... link .... "
twój pomysł, twoje podejście jest całkowicie błędne, wymyś inny sposób, bo typ int jest dużo za mały na takie np dane: pow(1000000000, 1000000000), a o tym możesz sobie poczytać w innych postach[wątkach] na temat tego zadania, a także na starym dobrym forum: http://pl.spoj.com/forum-old/viewtopic.php?f=1&t=222&hilit=499&sid=9011f9749b5a1dd6b5b00f301f165350 - 90 postów na zakładkach [podstronach] od 1 do 6