Witam, po wrzuceniu do kompilatora wywala błędną odpowiedź. Pomoc/wskazówka mile widziana.
created
last reply
- 3
replies
- 600
views
- 2
users
- 2
links
Witam, po wrzuceniu do kompilatora wywala błędną odpowiedź. Pomoc/wskazówka mile widziana.
Może byś tak dodała/dodało/dodał:
check[i] = true?
PS
I nie wrzucaj, tylko wkładaj delikatnie i despacito Kompilator, jeżeli już, to tylko “wypluwa” błędy kompilacji, a błędne odpowiedzi to już nie jego sprawa.
PS 2
Tablice dynamiczne opanowałaś/opanowałoś/opanowałeś perfekcyjnie, ale czy wszystkie są niezbędne??
PS 3
A tak przy okazji, czy wiedzę o programowaniu czerpiesz z jakiegoś kursu video? Mile widziana odpowiedź TAK/NIE. Jeżeli tak, to lepiej nie wymawiaj go tutaj z imienia i nazwiska!
PS 4
A o twoim kodzie, napisanym starannie i samodzielnie, mogę tylko powiedzieć: Kod, jaki jest, każdy widzi.
Do takich i innych problemów, mądrzy ludzie, wymyślili już dawno metody - algorytmy, więc warto z nich korzystać.
Dzięki, check[i] = true omyłkowo musiałem usunąć po wprowadzaniu zmian w kodzie i nawet tego nie zauważyłem.
Co do tablic dynamicznych: zależy mi na tym żeby je opanować dlatego na nich działam.
Jeżeli chodzi o naukę to staram się korzystać z różnych źródeł, od książek po video (chociaż sam nie wiem czy te źródła są dobre).
Programowanie w c++ dopiero zaczynam więc próbuję tworzyć własne programy (mimo że nie należą do zbyt udanych to przez własne wypociny uczę się samego działania kodu).
Topic | Category | Replies | Views | Activity |
---|---|---|---|---|
FR_12_07 - Pole | Zbiór zadań | 4 | 174 | May '24 |
Liczby Pierwsze | Zbiór zadań | 2 | 157 | May '24 |
PP0504B - StringMerge - w języku C | Zbiór zadań | 5 | 123 | Jun '24 |
MBPROB01 - History version in plaintext pl.spoj.com | Zbiór zadań | 6 | 87 | Jul '24 |
TOPSORTL - Porządek leksykograficzny w grafie | Zbiór zadań | 3 | 84 | Jul '24 |