1 / 4
Sep 2017

Witam, po wrzuceniu do kompilatora wywala błędną odpowiedź. Pomoc/wskazówka mile widziana.

• created

Sep '17
  • last reply

Sep '17
  • 3

replies

• 600

views

• 2

users

• 2

links

Może byś tak dodała/dodało/dodał:
check[i] = true?

PS
I nie wrzucaj, tylko wkładaj delikatnie i despacito :wink: Kompilator, jeżeli już, to tylko “wypluwa” błędy kompilacji, a błędne odpowiedzi to już nie jego sprawa.

PS 2
Tablice dynamiczne opanowałaś/opanowałoś/opanowałeś perfekcyjnie, ale czy wszystkie są niezbędne??

PS 3
A tak przy okazji, czy wiedzę o programowaniu czerpiesz z jakiegoś kursu video? Mile widziana odpowiedź TAK/NIE. Jeżeli tak, to lepiej nie wymawiaj go tutaj z imienia i nazwiska!

PS 4
A o twoim kodzie, napisanym starannie i samodzielnie, mogę tylko powiedzieć: Kod, jaki jest, każdy widzi.
Do takich i innych problemów, mądrzy ludzie, wymyślili już dawno metody - algorytmy, więc warto z nich korzystać.

Dzięki, check[i] = true omyłkowo musiałem usunąć po wprowadzaniu zmian w kodzie i nawet tego nie zauważyłem.

Co do tablic dynamicznych: zależy mi na tym żeby je opanować dlatego na nich działam.

Jeżeli chodzi o naukę to staram się korzystać z różnych źródeł, od książek po video (chociaż sam nie wiem czy te źródła są dobre).

Programowanie w c++ dopiero zaczynam więc próbuję tworzyć własne programy (mimo że nie należą do zbyt udanych to przez własne wypociny uczę się samego działania kodu).