Czy ktoś zrobił to testami pierwszości? Jeżeli tak to proszę o jakieś wskazówki, najlepiej na PW.
Moje próby kończą się źle dla około 800 liczb, które mój algorytm uznaje za pierwsze wbrew prawdzie. Około, bo od wczoraj rozkładam liczby na czynniki pierwsze i porównuje wynik z moim programem - na razie jestem przy 1672719217, która wg mnie jest pierwsza a wg http://www.numericana.com/data/carmichael.htm 1672719217 = 13 * 29 * 1553 * 2857.
PS
Tablica z przypadkami szczególnej troski zaszyta w kodzie oczywiście jest rozwiązaniem, ale najlepiej, aby w ogóle nie było stablicowanych wyników a jeżeli już muszą być to wolałbym maks 100 przypadków a nie ok 800.
PS2
Rozwiązanie “wincyj testów dla danej liczby” nie jest rozwiązaniem tylko proszeniem się o TLE. Czas ok. 13 sekund mi nie przeszkadza, ale są pewne granice 
PS3
Brak odp na PW - być może nikt nie stworzył lepszego algo wg tej konecpcji niż ze stablicowaniem “problematycznych” testów? W każdym razie takie rozwiązanie przechodzi z nie tak złym czasem ok. 7 sek.