Istnieją na tym świecie pewne boskie stworzonka. Kumate, bystre, miłe, pocieszne, ale przy tym robią one bardzo specyficzne głupie rzeczy. Czasami plują, ale generalnie są towarzyskie. Mowa o lamach.
Zdecydowanie lamą jestem ja. Robiąc dzisiaj od rana zadanie na SPOJu przeżyłem załamanie nerwowe gdy okazało się, że pewien algorytm działający w czasie liniowym w moim wydaniu działa w czasie około n^n. Brakowało jednej linii kodu... ale cały dzień plułem na autora zadania, że mi takie przeszkody pod kopytka rzuca!
Istnieje prawdopodobieństwo, że Ty także jesteś lamą. Twój kod dostaje AC po jednej poprawce rozwiązującej równie banalny błąd 
100 95
Co pokazuje Twój program? 7.52875e+07 czy 75287520?
PS
No, może jednak jesteś tylko alpaką. Twój kod do tego zadania aż mnie zaskoczył. Ja muszę przyznać, że przekombinowałem. Robiłem to zadanie dawno temu, ale nie usprawiedliwia to chyba dwukrotnie większej ilości kodu, pięciokrotnie gorszego czasu oraz liczenia cudów na long double typu floor(silnia_gora(pomocnicza1,n)/silnia_dol(pomocnicza2)). Krótko mówiąc - nice