Cześć, męczę się z tym zadaniem już kilka dni, wszystkie testy wychodzą mi ok, próbowałem już kilka sposobów ale ciągle przekraczam limit czasu jestem już bliski poddania się, wiec bardzo proszę o jakąś wskazówkę bo być może źle interpretuje temat zadania: jest napisane, że każde zdanie składa się z conajmniej jednego słowa i zakończone jest kropką a przecinek nie należy do słowa, tymczasem loginus pisze, że jak jest 16 kropek to jest 16 zdań - w takim razie co z wyrażeniami złożonymi z samych spacji i przecinków i zakończonymi kropką albo z wielokropkami? Czy pisać też warunek dla zdania na końcu tekstu które nie jest zakończone kropką? Być może niepotrzebnie wykluczam takie wyrażenia i te warunki zajmują czas podczas wykonania programu a nie pojawiają się one w testach? Albo popełniam jakiś prosty błąd podczas zliczania liter chociaż robię to za pomocą pętli lub wyrażeń regularnych - a szybszego sposobu nie znam. Jeżeli będzie potrzeba prześle swój kod na priv, proszę o pomoc bo już trace cierpliwość