Nie potrzeba uzasadniać powodu założenia wątku, ale jeśli ktoś chce, to warto to robić z większym sensem 
Tak na marginesie, oba posty wyżej dostały po jednym
Like [sorry więcej nie mogłem
].
To że nie ma rozwiązań w innych językach świadczy tylko, że nikt nie rozwiązał tego zadania w innym języku programowania, ale autor nie może i nie musi wiedzieć czy istnieje taka możliwość czy nie, więc nie może napisać:
Miało tam być "tylko" ?, bo jeżeli nie, to przecież jeżeli jest inaczej [np także z innych powodów], to w metryce zadania jest linijka: dostępne języki. Jeżeli jest tam all, to raczej napewno można w c/c++ ale nie oznacza, że w każdym innym też się da.
Więc jeżeli autor wątku pisze, że mimo absurdalnego limitu i straconego czasu, jednak udało mu się jakoś zaliczyć [w c99] to zadanie i jeszcze dostać przy okazji na pierwszą stronę rankingu, to czy to nie jest jakaś kompletna bzdura? 
I czy nie lepiej, zamiast tracić, poświęcić odrobinę czasu na oglądanie telewizji lub spacer czy naukę np języka chińskiego?
@filystyn mógłby stwierdzić, że właśnie o to mu chodziło i że czepiam się słówek. Tak czepiam się, ale programowanie polega na pewnej ścisłości i dokładności, więc tu też powinniśmy, bo w przeciwnym wypadku, ktoś może skwitować wypowiedź jednym krótkim: to jakaś bzdura.
PS
Mam/miałem 3 powody używania zmiennych globalnych. Teraz mam tylko 2, ale i tak staram się tego nie robić i używać tylko zmiennych lokalnych.
PS 2
limit 0.1 jest na pojedyńczy test, więc uzyskany czas rozwiązania zadania, po zsumowaniu wynikw wszystkich testów, może wynieść np 0.38
PS 3
Wynik 0.04 w tym zadaniu to było za mało, aby utrzymać się dłużej na 1 stronie rankingu dla tego zadania, bardzo mi przykro
.
PS 4
W miarę wolnego czasu i zainteresowania, z przyjemnością wyjaśnię moje stanowisko w innych aspektach postu @filystyn'a , tam gdzie napisałem bzdura.