Masz całkowitą rację. Mam już takie doświadczenie i staż na spoju, że zupełnie nie potrzebuję czytać ani treści zadania, ani nawet przykładowego testu. Tak jakoś mi się porobiło, że siadam, piszę wysyłam i już. Jak nie za pierwszym razem, to po ewentualnie kilku próbach i drobnych kosmetycznych zmianach w kodzie jest AC.
A tak na serio, może trochę więcej pokory i samokrytyki wobec siebie i swoich umiejętności i wiadomości? Jak uda Ci się zaliczyć jakieś zadanie, z którym miałeś problemy, to nie obwiniaj autora zadania, że wsadził tam specjalnie bombę i przestań wysnuwać, jak to napisał @mariusz193 swoje odkrywcze teorie spiskowe.
, a przynajmniej wcześniej poczytaj te manuale.
PS
Gdybym nie musiał tyle pisać, to może bym Ci wyjaśnił o co tu chodzi, ale już mi się rozbolały palce [starość nie radość], no ale musiałbyś wcześniej zgłosić takie zapytanie i takli problem, a nie wyskakiwać tu ze swoimi błędnymi wnioskami. I zapewne pominął bym to wszystko9 milczeniem, ale przecież czytają to inni i jeszcze uwierzą w twoje słowa, więc musiałem się, acz niechętnie wypowiedzieć.
Jeszcze raz zapewniam, w testach nie ma żadnych null terminatorów:
null terminator = '\0' != '0'
PS
Wiem, że Ty wiesz, co to null, ale tak dla przypomnienia innym czytającym.