Proszę o pomoc z tym zadaniem.
Dziękuję za wszelkie sugestie.
created
last reply
- 8
replies
- 827
views
- 5
users
- 1
link
Proszę o pomoc z tym zadaniem.
Dziękuję za wszelkie sugestie.
Zabawa w programowanie wymaga często czegoś jeszcze - 6 zmysłu, uważnego czytania [także komentarzy pod zadaniem i wątków na forum? [mam na myśli SPOJ’a]
PS
Wyślij po prostu swoje rozwiązanie tu: http://pl.spoj.com/problems/FR_05_09/35
PS 2
Miałem jeszcze coś dodać i może jeszcze dodam? …
Moim zdaniem problem w tym, że są dwa zadania FR_05_09 - Obwód prostokąta (Dodane przez: Mariusz Śliwiński Data dodania: 2016-03-02) oraz AL_26_04 - Obwód prostokąta (Dodane przez:Mariusz Śliwiński Data dodania: 2015-12-01) z taką samą treścią w jednym sędzia zaliczył mi zadanie a w drugim to samo zadanie odrzucił. Może to jest problemem?
Owszem
PS
Ale w tym wypadku, prawdopodobnie, pomogłoby Ci [tylko] uważne przeczytanie wszystkich komentarzy pod zadaniami, najlepiej w kolejności chronologicznej, od najstarszeych.
PS 2
Brak komentarza, to też komentarz
PS 3
Oczywiście właśnie wysłałem prośbę o poprawienie błędu - odpowiednią zmianę treści [jednego] zadania.
PS 4.
Czemu do tej pory nie został poprawiony ten błąd? Ano, bo jak już kilkakrotnie pisałem, system komentarzy pod zadaniami nie spełnia swojego założenia i właśnie powyższy problem, jest kolejnym dowodem, na to, że system komentarzy pod zadaniami jest chory!
Topic | Category | Replies | Views | Activity |
---|---|---|---|---|
Liczby Pierwsze | Zbiór zadań | 2 | 159 | May '24 |
FR_20_02 - Poszukiwacze skarbów - Błąd w testach? | Zbiór zadań | 1 | 23 | 7d |
FR_12_07 - Pole | Zbiór zadań | 4 | 176 | May '24 |
FR_19_09 - Trójkątne łazanki | Zbiór zadań | 7 | 219 | Jun '24 |
TFRACAL - Kalkulator ułamków | Zbiór zadań | 2 | 94 | Feb 1 |