Jeżeli chciałbyś moich wskazówek:
- Uzupełnij swój profil.
- Prawidłowo wybieraj dział, w którym umieszczasz pytanie.
- Stosuj konsekwentnie białe znaki [spacje]. Ja nie jestem kompilatorem ani sędzią na SPOJ’u i dla mnie robi to różnicę.
- Mimo, że nie uzyskałeś statusu “SZACUN”, może jeszcze parę bonusów by się znalazło, ale może nie jesteś zainteresowany, a interesuje Cię tylko i wyłącznie AC.
Przecież to banalnie łatwo sprawdzić, zanim się tak napisze. Więc ja twierdzę, że jedna to jednak za mało. Dwie.
.
.
BTW
To nie do Ciebie.
To zadanie jest przykładem, gdzie można wykorzystać pętlę do while, która w przemyłowych warunkach masowej i seryjnej produkcji kodów komputewrowych, podobno odeszła już do lamusa.
Ale SPOJ to nie konkurs algorytmiczny, gdzie liczy się szybkość klepania a nie myślenie
ani nie hala produkcyjna, więc powino być aż nadto czasu na staranne i przemyślane napisanie kodu i np korzystanie z do while. Chyba, że chodzi tu tylko o AC i znalezienie się na pierwszej stronie rankingu? Mimo że tak doradzam ja sam też nie jestem bez winy i niestety wciąż tkwie na pierwszej stronie 
EDIT
Biję się w pierś[i]. Jednak jedna poprawka też wystarczy, pewnie z powodu niezwykłej łaskawości autora zadania.