Arytmetycznie:
different (-0.00, 0.00) = ±0 ale MATEMATYCZNIE już jest inacze. W matematyce minus przed zerem [ujemne zero] był, jest i będze błędem.
Michał, mógłby użyć tutaj “sędziego” zmiennopozycyjnego i wtedy twój program byłby uznany za poprawny. Na szczęście, użył innego i taki/e błędy dzięki temu są natychmiast wyłapywane.
Swoją drogą, może to tylko błąd funkcji printf, że drukuje w taki sposób, a cout z odpowienimi parametrami działa poprawnie?
BTW
Dowiedziałem się właśnie, że uznałeś mnie za wielki autorytet, tu na polu SPOJ’a, bardzo to miłe, wielkie dzięki, ale też zobowiązujące. Mimo to, mogę się mylić, więc zawsze powinieneś sprawdzać mnie [jak i każdy inny uznany autorytet] porównując moje poglądy z innymi zródłami.
No nie, absolutnie niestety nie
Niedozwolone frazy, dodatkowy [zmarnowany przez autora?] czas związany z użyciem specjalnego sędziego, były po to, by bardziej “skłonić” nas do bliskiego spotkania z szeregami Taylora i wzorem Eulera. Często jednak jest to trudne i rozwiązywacze znajdą jakąś [sprytną?] metodę obejścia intencji autora. A przecież chodzi tu także o naukę nowych rzeczy a nie używanie starych metod [wytrychów] 
Dodatkowo, warto zauważyć, że:
To nie pierwsze ani nie ostatnie twoje bardzo fajne zadanie, gratuluje Michale!
i to zaakcentować i pogratulować autorowi, a nie skupiać się i pisać o sprytnych metodach!