Z takim czasem, załapałbyś się co najwyżej na 6 stronę.
A więc czy można wierzyć w twoje porady, gdy odnosi się wrażenie, że jesteś mało dokładny [a więc i wiarygodny?] i nie bardzo wiesz o czym piszesz [może to ja nie wiem?]
Ja spam nowych linii widzę nie tylko w zadaniach, na forum widzę go jeszce częściej, chyba, że znowu nie wiem, o co Ci chodzi 
Więc może najpierw dokładniej zorientuj się? A potem udzielaj rad. Zobacz przynajmniej czym różnią się:
_IOFBF od _IOLBF i ewentualnie od _IONBF
jako jeden z parametrów setvbuf, a warto też abyś podał domyślną wielkość bufora, czy zależy od konkretnego systemu [konfiguracja i rodzaj systemu operacyjnego] lub ustawień [domyślnych] kompilatora itd.
Ja bez takich twoich cudów niewidów, parę razy miałem zmianę czasu o 0.04, ale czy było to dokładnie 5 zadań, czy więcej - nie prowadziłem takich statystyk i raczej bardzo sporadycznie korzystam z tej metody, więc nie będę jej tu opisywał.
Gwarancją zajęcia "stabilnej" pozycji, jest uzyskanie czasu 0.00, i właśnie to zrobiłem w Wiosno!, ale nie za pomocą twoich cudów niewidów, tylko korzystając z "normalnego" fast i/o.
PS
Mimo, że jestem autorem Wiosno!... nie wykorzystałem w moim kodzie [wzorcowym?
] pewnych możliwości optymalizacji, które przyszły mi właśnie do głowy, ale może kiedyś, .... na wiosnę, ... to zrobię i ewentualnie tu opiszę?.