kod55
Hej, może mi ktoś powiedzieć dlaczego nasz sędzia nie zalicza mi programu? Napisałem go na dwa sposoby i już teraz nie mam kompletnie pojęcia o co chodzi
created
last reply
- 12
replies
- 1.7k
views
- 7
users
- 3
links
kod55
Hej, może mi ktoś powiedzieć dlaczego nasz sędzia nie zalicza mi programu? Napisałem go na dwa sposoby i już teraz nie mam kompletnie pojęcia o co chodzi
Mój błąd, przegapiłem. Na początek nie ma w tym zadaniu zmiennej którą określasz a, masz wczytywać póki coś się na wejściu pojawia. Jak to zrobić? poczytaj np tutaj91. Nie potrzebujesz też tablic, możesz wczytywać, odwracać, wypisywać i wczytywać następny wyraz.
Witam, nie chcialem zakladac nowego tematu. Mam problem z tym zadaniem, poniewaz sedzia odpowiada ze bledna odpowiedz. Nie wiem co robie zle, a chcialbym zaliczyc to zadanie. Moj kod:
http://ideone.com/eqfbWe59
Topic | Category | Replies | Views | Activity |
---|---|---|---|---|
MBPROB01 - History version in plaintext pl.spoj.com | Zbiór zadań | 6 | 202 | Jul '24 |
TOPSORTL - Porządek leksykograficzny w grafie | Zbiór zadań | 3 | 167 | Jul '24 |
TFRACAL - Kalkulator ułamków | Zbiór zadań | 2 | 156 | Feb 1 |
FR_20_02 - Poszukiwacze skarbów - Błąd w testach? | Zbiór zadań | 1 | 116 | Apr 2 |
SPOJ.com - Problem ZABAWA pl.spoj.com | Zbiór zadań | 6 | 54 | 1d |