Warto skorzystać z zaproszenia. Chcesz doskonalić swoje umiejętności programowania? Kręci Cię jeszcze zielony kolor ;-)? Jest to niebywała i całkowicie darmowa okazja dla każdej i każdego chcącego, albo dla prawie każdego. …
Możesz kliknąć w googlach: kurs programowania w języku takim, śmakim i wyskoczy Ci multum odpowiedzi, ale nawet jak dodasz darmowe kursy, to i tak google na pierwszych pozycjach “wysypie” Ci płatne kursy lepszej i gorszej jakości - tego dowiesz się dopiero jak zapłacisz i sam skończysz taki kurs …
Są też i darmowe, ale …
Tutaj możesz mieć to za darmo, bo na czym w/w współpraca będzie polegała? Na twoim dużym wkładzie i samodzielnej nauce ale nie zostaniesz sam. “Fraktal” [owcy] Ci napewno pomogą. Jeżeli odpowiedziałeś tak - kręci mnie zielone, to zostając problem setterem będziesz kręcony dwa, a może cztery razy bardziej, gdy inni będą męczyć się i rozwiązywać twoje zadanie - warto aby było dobre - a Ty będziesz kibicował online ich wysiłkom w czasie konkursu a potem na spoju.
Będziesz miała/miał nieograniczony dostęp do wglądu rozwiązań twojego zadania. Będziesz miała/miał dużo większą pomoc niż ta na forum. …
Może to już taka ostatnia okazji? Więc nie czekaj i nie pytaj co Fraktal zrobi dla Ciebie [czy będzie kolejny] tylko pytanie brzmi co Ty zrobisz dla Fraktala [np żeby się odbył] ;-).
Po prostu wstań, walcz i pytaj organizatorów Fraktala co i jak i co ewentualnie zyskasz dzięki swojemu zaangażowaniu.
Ja dzięki temu, że kiedyś zostałem problemsetterem zyskałem bardzo, bardzo dużo, ale to już another story …
Nie wymieniłem wszystkich korzyści i wymagań, ale jeśli jesteś zainteresowana/ny, to pytaj a będą Ci dane i udzielone odpowiedzi …