1 / 16
Aug 2019

Witam. Mam problem z wykonaniem z tego zadania, a przeczytałem podobne wątki na forum. Testowałem, zmieniałem mój kod wielokrotnie, a sędzia nadal pokazuje, że są błędne odpowiedzi. Proszę o pomoc.

• created

Aug '19
  • last reply

May '24
  • 15

replies

• 1.0k

views

• 6

users

• 3

• 5

links

skoro czytałeś inne wątki, to powinieneś wiedzieć, że należy się dopisać do istniejącego wątku (najlepiej najdłuższego)

jestem przekonany że istnieje w nich odpowiedź na twój problem, ponieważ nie chce mi się jej szukać to dam radę - zobacz jak będzie wyglądała odpowiedź dla takiego testu:

1
10000 1
1
… (9998 * 1)
1

Dopiero po wstawieniu nowego wątku zorientowałem się, że trzeba tak zrobić. To już się nie powtórzy.

Ten test również robiłem i wszystko wychodziło jak należy. Oto dowód:

i naprawdę uważasz, że odpowiedź jest prawidłowa (zgadzam się, że jest prawdziwa :slight_smile: )

więc myśl dalej, w szczególności na moją poprzednią wypowiedzią - tak długo, aż ją zrozumiesz :slight_smile:

po zgłoszeniu trochę poprawionego twojego rozwiązania okazało się, że takich testów jak podałem nie ma, więc ewidentny błąd twojego programu nie jest wykrywany, problem jest inny, jeszcze bardziej trywialny :slight_smile:

To nieźle ten błąd się skrył :disappointed: Ale dziękuje Tobie za poświęcony czas :grinning:

11 months later

Udało mi się! Po prawie rocznej przerwie zajrzałem do treści zadania i do swojego kodu, i zauważyłem jaki głupi błąd zrobiłem :open_mouth:

2 years later

Proszę o pomoc, już nie wiem co mogę zrobić, żeby otrzymać AC.
Wyniki niby są poprawne, ale sędzia nie chce przyjąć.

Problem w tym, że wyniki nie są poprawne.
Ile przypadków sprawdziłeś?

1 year later

Cześć wszystkim,

wykonałem program GLUTTON - Obżartuchy C++, ale sędzią podaje mi błąd wykonania (SIGSEGV). Nie wiem dlaczego, wrzucam program z wejściami do https://ideone.com i wszystko działa. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć mi dlaczego?

Sam usuwasz… Możesz cały post, a na pewno link do kodu…