U mnie dużego, ale nie za niewysyłanie błędnego kodu (dawanie plusików osobom, które nie wysyłają kodu nie działającego dla przykładowych danych to trochę jak dawanie plusików aptekarzom za to, że raczyli sprzedać wodę utlenioną
), a za walkę. Z tego powodu podpowiedź będzie większa niż zwykle. Przynajmniej według mnie 
Po kodzie zgaduję, że nie masz wprawy w C++. Stąd polecam Ci napisać kod prościej, a ewentualnie wskaźniki wykorzystać po uzyskaniu AC - małymi kroczkami do celu.
1) zrób jedną duuużą tablicę, np. na 1000 elementów. Wówczas wejście na pewno Ci się zmieści, a używanie jednej tablicy o stałym rozmiarze jest prostsze niż new i delete.
2) dobrze wczytujesz t i n. Przy takiej tablicy jak napisałem będziesz pracować na elementach od 0 do n więc żadna zmiana z powodu 1) nie nastąpi na tym etapie
3) po wczytaniu liczb do tablicy (w takiej kolejności jak są na wejściu - nie kombinuj tu tylko na etapie ich wypisywania) w kolejnej pętli wypisuj je zgodnie ze specyfikacją zadania. Pamiętaj o spacjach (cout << " ") i endl
Oczywiście Twój pomysł może być dobry, a nawet lepszy od mojego. Sądzę jednak, że mój jest prostszy - wczytaj wejście w jednej trywialnej pętli bez zbędnego analizowania wczytywanych liczb, a w drugiej wypisz najpierw liczby na pozycjach takich a potem na siakich.
Jeżeli jednak wolisz swoje rozwiązanie, z pewnością inne osoby Ci z tym pomogą (ja niestety nie mam czasu wczytywać się w kod)