1 / 12
Oct 2017

Cześć
Mam pytanie do organizatorów najnowszej edycji Fraktala (nie dostałem odpowiedzi mailowej, więc pytam tutaj).
Proponowana data to 28 listopada. Tylko, że jak spojrzeć w kalendarz, okazuje się, że to jest wtorek. Konkurs odbędzie się w środku tygodnia?

Pozdrawiam

• created

Oct '17
  • last reply

Apr '18
  • 11

replies

• 1.5k

views

• 7

users

• 17

• 1

link

Cześć.
Pisałem do Marcina jeszcze przed pojawieniem się info. na spoju. Będzie to ostatni weekend listopada (25-26).

Hejka ! Tylko że jest mały problem !
Ten problem zwie się “Potyczki Algorytmiczne” i termin został ustalony na 20-26 listopada 2017 ( zawody trwają od poniedziałku do niedzieli - w dodatku pod koniec zawodów zadania są coraz trudniejsze i jest ich coraz więcej ) , a więc mamy kolizję terminów .

Link do strony konkursu - http://potyczki.mimuw.edu.pl/13

Lepiej przesunąć Fraktal na tydzień przed lub tydzień później .

Czesść! Wstępnie ostatni tydzień listopada, co do przesunięcia terminu muszę się jeszcze skonsultować z kilkoma osobami. Pozdrawiam.

Jeśli mogę coś zasugerować, to proponuję początek grudnia ;D

Też byłbym za tym, aby konkurs odbył się na początku grudnia :slight_smile:

Termin został przesunięty na pierwszy weekend grudnia. Pozdrawiam i do zobaczenia na konkursie :slight_smile:

5 months later

Na stronie VIII Fraktala jest zaproszenie: “Już dziś zapraszam na koleją rundę „FRAKTALA”, która odbędzie się w kwietniu 2018 roku.”. Pytanie: czy jest ono dalej aktualne i FRAKTAL obędzie się czy to pod koniec kwietnia czy to początkiem maja czy też Fraktal podzielił los Algoligii?

Jako, że moje czasy wspomagania tego konkursu już dawno minęły to mało obecnie wiem na ten temat, lecz póki mam jeszcze wgląd w tajne rzeczy to mogę przekazać, że była tam gdzieś mowa na początku marca o małym poślizgu (gdzieś połowa maja). Niemniej z pewnością organizatorzy dołożą wszelkich starań by konkurs odbył się i tej wiosny :smiley:

A co do Algoligi to jeśli są jacyś chętni to możemy i jakąś rundę wspólnie ułożyć. Jednakże będę w stanie pomóc nie wcześniej niż po sesji.

Dzień dobry :wink:
Fraktal odbędzie się w maju, wstępna data to 12-13, ale nie wykluczamy 19-20 maj.
Pozdrawiam
Marcin Kasprowicz

12 days later

Cześć,
W dniach 18-20 maja odbywa się Olimpiada Informatyczna Gimnazjalistów, więc może lepiej byłoby pozostać przy 12-13 maja?
Daniel

Suggested Topics

Topic Category Replies Views Activity
Konkursy 6 196 Mar 25

Want to read more? Browse other topics in Konkursy or view latest topics.