A ta umiejętność szalenie ułatwia nie wkładania cudzych słów do ust innej osoby.
, chociaż, Ty, zrobiłeś to tylko częściowo:
Nadal nie rozumiem, co masz na myśli mówiąc: "...jedno się zapowiada, inne wychodzi..." i co ma do tego czarna dziura. Według starożytnej teorii, co wpadnie do, to już z czarnej dziury [już nic] nie wychodzi, a więc nawet zapowiedź. W nowszych [Stephen Hawking], dla mnie wszystko wygląda jeszcze bardziej czarne i zagmatwane
i coś już może się wydostać. ALe to tylko nie potwierdzone teorie, bo nikt kto już tam wpadł jeszcze nie wrócił stamtąd.
Więc, jeżeli Wielcy Algorytmicy dzielą się z nami informacją, że życie istnieje także poza SPOJEM, to tylko im podziękować, przyklasnąć i samemu także zacząć biegać
. A jeżeli chodzi o Fraktala, wszystko co jest zapowiadane jak na razie wychodzi:
http://www.spoj.com/FRAKTAL/ :
Kolejna runda
Już dziś zapraszam na koleją rundę „FRAKTALA”, która odbędzie się w listopadzie 2017 roku.
Nie mam pojęcia, kto jest potrzebny dla istnienia SPOJ'a, ale na pewno Ty jesteś bardziej niż ja czy inni problemsetterzy. Już tyle jest zadań, że ciężko wszystkie ogarnąć, a przecież jest jeszcze spoj.com.
Przyroda i życie nie znosi próżni, więc cały czas coś powstaje, rozwija się i istnieje, więc nie martw się na zapas.