1 / 8
Dec 2017

Tu był kod [*]
Witam, potrzebuję testów które nie przechodzą dla mojego programu
Z góry dziękuję, pozdrawiam
(Sprawdzałem poprzednie tematy związane z zadaniem, nie ma tam nic zadowalającego :confused:)

• created

Dec '17
  • last reply

Dec '17
  • 7

replies

• 617

views

• 3

users

• 1

like

• 1

link

Pierwszy określa liczbę™ dni branych pod uwagę™ do wypłaty (liczba ta jest nie wię™ksza niż 10^5). W drugim wierszu dla każdego dnia wartość‡ zarobionej kwoty mieszczą
cej się™ w przedziale [-20000…20000].

10^5*[±]20000 = !? [-99999…]? :wink:

Po wpisaniu jakiejkolwiek liczby mn będzie równy jej lub minimum innej liczby, więc chyba taka zmienna nie ma znaczenia, proszę poprawić jeśli się mylę

Masz całkowitą rację, sprawdzałem co innego i się pomyliłem.

Natomiast w twoim kodzie brakuje jednego endl’a. Ten na końcu, po continue nie wykona się.

Może to bez znaczenia [takie testy?] ale inicjalizacje zmiennych chyba bezpieczniej wstawić do wnętrza pętli.

PS
Na ideone wkleja się też test, nie tylko kod źródłowy.[np -> https://ideone.com/IhJsEX16]

Bardzo dziękuję, na pewno męczyłbym się z tym godzinami. Błąd początkującego. Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas!
Jeśli to możliwe to można usunąć też kod :smiley:

Wchodzisz w edycję swojego postu i usuwasz [edytujesz]. Ja nic więcej nie mogę zrobić.

j4rooo: jak to nie? :stuck_out_tongue:

Co? :smiley:

W sensie, że nie: nic nie mogę tylko że: nie mogę [nie chcę] robić czegoś co użytkownik może i powinien zrobić sam [ze swojej własnej, dobrej, niewymuszonej woli :wink: ].

BTW
Jako moderator mogę trochę więcej [niż zwykły uzer] ale ciiiiicho ssszzza! Czy wszyscy muszą zaraz o tym wiedzieć? :wink: