@tosemja47
Jeśli umiesz coś sobie wyobrazić, potrafisz to też zrobić
Walt Disney
Jak działa zegarek, także elektroniczny z wyświetlaczem cyfrowym [digital], każdy chyba wie i nie trzeba tu dużej wyobraźni. Co to są i jak wyglądają palindromy też, chociaż może tu trzeba odrobinę wyobraźni, aby usunąć zera wiodące i znak ':'
. Jednak tutaj słowa Disney’a się nie sprawdzają. Sama wyobraźnia i wyobrażenie sobie, nie wystarczy. Potrzeba znajomości elementarnych podstaw programowania. Przecież twój kod nie ma tak naprawdę wiele wspólnego z C++ [tylko cin, count] i nie oszukujmy się, reszt to jest to “zwykły”, jeżeli mogę tak napisać C. KUpa ifów poganiających i popychanych innymi ifami, spinanie i wpychanie do klamerek pojedyńczej instrukcji break; nieużywanie, tam gdzie wypadałoby spacji [np po ‘,’, ‘;’ itd].
Więc jak należałoby napisać kod i rozwiązać, to zadanie, ten problem? Możliwe, że interesuje Cię tylko AC, więc szkoda zachodu, moja pomoc Ci nie jest potrzebna.
BTW
Postanowiłem, że nie będę pomagał, anonimowo, tosemja47 w pustym profilu to dużo za mało jak dla mnie. Jeżeli chcesz pozostać anonimowy, to ok, ale w takim wypadku chciałbym wiedzieć trochę więcej np by PM. No i należałoby najpierw oczyścić kod, po to aby nabrać odpowiednich nawyków 
…
cdn…