Miało tam być "tylko" ?, bo jeżeli nie, to przecież jeżeli jest inaczej [np także z innych powodów], to w metryce zadania jest linijka: dostępne języki.
Pogubiłem się w tym zdaniu, ale wyjaśniam o co mi chodziło, a chodziło o to, że ten sam program napisany identycznie (co do algorytmu) w różnych językach ma inny czas wykonania, a czas na zadanie nie jest per język. To też C/C++ często są wiodące. Na przykład pomimo usilnych prób nie znalazłem tak szybkiego inputu i outputu w Pythonie (a próbowałem bibliotek typu "os" czy "sys" i znacznie szybszych sposobów niż standardowe "print") jak w C++ "cout" i "cin" przy wykorzystaniu znanych "sztuczek". Nie obwiniam tutaj niczego ani nikogo, a na pewno nie autora zadania, który przecież nie ma obowiązku domyślania się czasów w innych językach. Ot tak stwierdziłem znaną prawdę, że są języki o różnym czasie przetworzenia tego samego algorytmu i instrukcji de facto wykonujących to samo (pewnie zależy to od jakości kompilatora, np. PyPy daje kopa względem samego CPython, a obsługują ten sam język).
Zaznaczam, że mogłem coś pomylić, rano jest, a w pracy nie mam zlecenia to sobie piszę.