Cześć,
Z góry przepraszam za temat niczym reklamy na polskich portalach Proszę abyście mimo wszystko poświęcili parę minut na przeczytanie tego posta do końca.
Na forum udzielam się bardzo sporadycznie dlatego najpierw wypadałoby się przedstawić Nazywam się Maciej Boniecki i od 2006 hobbystycznie zajmuje się rozwiązywaniem zadań algorytmicznych. Od 2008 roku organizuję również konkursy programistyczne, ponieważ miałem i dalej mam takie odczucia, że cały czas jest za mało zawodów dla osób początkujących.
Teraz czas na konkrety. Moją drugą pasją oprócz algorytmiki są biegi długodystansowe. Pod koniec marca planuję start w Półmaratonie Warszawskim. Przy okazji startu w tym biegu prowadzę zbiórkę pieniędzy dla fundacji Rak’n’Roll, która to zajmuje się wsparciem osób zmagających się z chorobami nowotworowymi. Wiadomo, że nie dokona ona cudownego uzdrowienia wszystkich chorych, ale starają się jak tylko mogą poprawić jakość życia tych ludzi, wzniecić w nich znowu pozytywne myślenie i radość z każdego dnia. Bardzo Was proszę, abyście wsparli moją zbiórkę. Niestety nie dam rady Was za to odznaczyć orderem, ale mogę Wam zagwarantować szacun na SPOJu i pomoc w rozwiązaniu/wytłumaczeniu dowolnego zadania (o ile sam będę potrafił je rozwiązać )
Oto co trzeba zrobić żeby zdobyć szacun na SPOJu
- Wejdź na https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/charity/426358
- Wpłać dowolną kwotę. Pamiętaj, że cokolwiek to zawsze nieskończenie więcej niż nic
- Koniecznie pochwal się na forum, że dostałeś AC w zadaniu na pokonanie raka!!!
- Jeżeli masz problem z innym zadaniem wyślij mi wiadomość na forum
Pozdrawiam i niech Wam SPOJ w AC wynagrodzi
Maciek
created
last reply
- 9
replies
- 2.6k
views
- 5
users
- 7