1 / 10
Feb 2018

Cześć,

Z góry przepraszam za temat niczym reklamy na polskich portalach :wink: Proszę abyście mimo wszystko poświęcili parę minut na przeczytanie tego posta do końca.

Na forum udzielam się bardzo sporadycznie dlatego najpierw wypadałoby się przedstawić :slight_smile: Nazywam się Maciej Boniecki i od 2006 hobbystycznie zajmuje się rozwiązywaniem zadań algorytmicznych. Od 2008 roku organizuję również konkursy programistyczne, ponieważ miałem i dalej mam takie odczucia, że cały czas jest za mało zawodów dla osób początkujących.

Teraz czas na konkrety. Moją drugą pasją oprócz algorytmiki są biegi długodystansowe. Pod koniec marca planuję start w Półmaratonie Warszawskim. Przy okazji startu w tym biegu prowadzę zbiórkę pieniędzy dla fundacji Rak’n’Roll, która to zajmuje się wsparciem osób zmagających się z chorobami nowotworowymi. Wiadomo, że nie dokona ona cudownego uzdrowienia wszystkich chorych, ale starają się jak tylko mogą poprawić jakość życia tych ludzi, wzniecić w nich znowu pozytywne myślenie i radość z każdego dnia. Bardzo Was proszę, abyście wsparli moją zbiórkę. Niestety nie dam rady Was za to odznaczyć orderem, ale mogę Wam zagwarantować szacun na SPOJu i pomoc w rozwiązaniu/wytłumaczeniu dowolnego zadania (o ile sam będę potrafił je rozwiązać :wink: )

Oto co trzeba zrobić żeby zdobyć szacun na SPOJu

1. Wejdź na https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/charity/426358
  2. Wpłać dowolną kwotę. Pamiętaj, że cokolwiek to zawsze nieskończenie więcej niż nic :slight_smile:
  3. Koniecznie pochwal się na forum, że dostałeś AC w zadaniu na pokonanie raka!!!
  4. Jeżeli masz problem z innym zadaniem wyślij mi wiadomość na forum

Pozdrawiam i niech Wam SPOJ w AC wynagrodzi :wink:
Maciek

• created

Feb '18
  • last reply

Aug '18
  • 9

replies

• 2.6k

views

• 5

users

• 7

• 21

links

:+1:

Jeśli o support w zadaniach chodzi to jakby się akurat tak zdażyło, że ja bym miał jakieś zadanie zrobione, a Maciek nie, to zapraszam do mnie :slight_smile:

Ja w rankingu jestem (chyba, nie patrzyłem :wink: ) za kolegami więc pomocy w AC nie gwarantuję, choć może czasem jednak i może lekko nadrabiam informując jak (nie) programować czy też jak żyć :wink: Ale gdybym nie nadrabiał - rekompensuję kwotą :wink:

Przechwytywanie

Wielkie dzięki Panowie! Jestem przekonany, że akurat od Was to ja więcej mógłbym się nauczyć niż Wy ode mnie :slight_smile:

29 days later

Cześć,

Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim osobom, które wsparły moją zbiórkę. Jesteście wspaniali! W ostatnią niedzielę udało mi się ukończyć 13 Półmaraton Warszawski z czasem 1:44:493 co jest moim trzecim najlepszym wynikiem w półmaratonie. Na mecie otrzymałem medal od przedstawicieli fundacji Rak’n’Roll, to medal uznania dla WAS!!!

Poniżej jeszcze pozdrowienia z trasy (biegnę w czarnej koszulce z numerem 20211)

4 months later

Brawo Maćku, gratuluję i zazdroszczę!

Co do zdobywców szacunu, największy szacun oczywiście ma u mnie Maciek.

Dla wszystkich darczyńców mam nie mniejszy szacun.
Możesz go wykorzystać, bo będzie ważny co najmniej do przyszłego roku, chyba, że roztwonią go twoje złe uczynki :wink:

Jak można zdobyć szacun, to można też stać się posiadaczem wprost przeciwnej wartości. Myślę intensywe o uruchomieniu swojej prywatnej, małej czarnej listy. Więc póki jeszcze nie jesteś na niej, korzystaj. Możesz do mnie pisać na PV, najlepiej po angielsku [+parę słów o sobie], w miarę możliwości będę starał się pomóc i odpisać.

Co do małej czarnej - to nic takiego, jeżeli się na niej znajdziesz, to tylko ja będę Cię ignorował, a na forum nic to nie zmieni, a dobre uczynki i zachowanie szybko naprawią sytuację.

29 days later

Cześć,

Co pół roku w Warszawie odbywają się bieg Fundacji Maraton Warszawski. W związku z tym ja również co pół roku zbieram fundusze dla fundacji Rak’n’Roll wspierającej osoby walczące z chorobą nowotworową. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na stronę mojej zbiórki, na której to przedstawiam bardzo ważny powód dlaczego warto ją wesprzeć :wink:

https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/charity/65609

Ponieważ trochę zaspałem, to tym razem zbiórka jest ekspresowa i potrwa tylko do sierpnia :slight_smile:

Tak jak to miało miejsce poprzednio, wszystkim osobom, które wspomogą fundację oferuje swoją pomoc w rozwiązywaniu zadań.

Suggested Topics

Want to read more? Browse other topics in Tutoriale, poradniki or view latest topics.