Mówię, o bardzo, bardzo złych naykach.
Z tego co pamiętam, to chociażby namiętne używanie metody copy paste [kopiuj - wklej] przy edycji kodu. Mało tego, autor kursu, poświęca temu tematowi nawet małą oddzielną mini lekcję, zamiast w tamtym miejscu użyć odpowiedniej funkcji z parametrami - chyba że tam się coś zmieniłó, ale nie sądzę.
Namiętne i nagminne używa zmiennych globalnych, nawet tam, gdzie nie ma takiej potrzeby.
Autor nie ma pojęcia o typie zmiennoprzecinkowym - jeżeli nie wierzysz, obejrzyj dokładnie lekcję poświęconą ciągowi fibonaciego - więc jak może poprawnie przekazać niepoprawną wiedzę?
Chyba jeszcze coś tam było i nawet wysyłałem autorowi uwagi na temat tych drobniejszych błędów, ale widocznie nie ma wystarczającej motywacji aby poprawić te błędy, a ja nie mam siły i zdrowia aby wyszukiwać je i napraszać się o popraianie ich.
Może i jest to najlepszy wideokurs programowania w c++, [bo innego nie ma?] i tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi, ale tak jak Ty gorąco go polecasz, tak ja tak samo gorąco odlecam.