Witam!
Próbując rozwiązać zadanie o tytułowych obżartuchach już na początku napotkałem problem, a mianowicie próbując uruchomić go w celu sprawdzenia dotychczasowej poprawności zostałem zapytany o podanie ilości testów, a następnie ilosci obżartuchów i ciastek w jednym pudełku lecz zaraz po tym program oddaje liczbę zamiast przejśc do kolejnej pętli, w której zapyta o czasy każdego z obżartuchów. No ale postanowiłem dokończyć kod troche ,na ślepo’’. Jednak nadal nic. Postanowiłem sprawdzić zadanie licząc, że możę SPOJ nie zaakceptuje zadania lecz chociaż pokaże błędy, których Code::Blocks nie pokazuje mnie lecz i to na nic… Skrozystałem także z ideone.com2. Tam udało mi się wychwycić kilka błędów jak literówka przy includowaniu biblioteki cmath lub brak “int” przed “i” w pętlach for. W tym momencie nie pokazują mi się żadne błędy lecz nadal kod zdaje się zatrzymywać “cin” w pierwszej pętli i oddaje jakiś wynik zamiast kontynuować. Czy źle zagnieździłem pętla czy może popełniłem jakiś kardynalny błąd. Z góry przepraszam jeśli jest to trywialnego lecz dopiero niedawno zacząłem naukę strikte programowania.
EDIT: Po kilku godzinach innego zajęcia, małej przerwy od programowania, uruchomiłem ponownie codeblocks i tym razem wszystko zadziałało lecz wyniki zdają się niepoprawne, tak samo w ideone