21 / 28
Mar 2019

Dzięki! :slight_smile: Chyba sobie powieszę nad łóżkiem kartkę, że wyszukiwanie binarne jest rozwiązaniem połowy problemów w algorytmice :wink:

Ja jestem taki sam. Choć dokonałbym wpłaty gdyby nie była ona uświetniona tyloma linkami. Jestem starej daty, dla mnie wystarczyłby numer konta i byłoby dobrze.

To nie jest żaden problem. Jeżeli nie ufacie płatnościom internetowym to pieniądze możecie wpłacić na konto:

30 1940 1076 4827 0744 0000 0000

W tytule przelewu wpisując: Rak n Roll
Wszystkie pieniądze trafią do fundacji.

Jerzy bardzo dziękuję w imieniu swoim, fundacji i jej podopiecznych za super wpłatę!

1 year later

Witam. Chciałbym uzyskać informację jak powinno wyglądać rozwiązanie zadania Wpłaty - RNR_01_04 w C++ lub ewentualnie co źle zrobiłem w moim kodzie. Jestem tu nowy. Przeszukując forum tylko tu znalazłem jakiekolwiek powiązanie z zadaniem.

Może na początek warto byłoby rozwiązać trochę zadań na rozgrzewkę. Można posortować sobie zadania według ilości osób które rozwiązały. Bardzo bardzo łatwe zadania będą na początku. Zadanie “Liczby pierwsze” moim zdaniem nie jest bardzo bardzo łatwe, ale większość użytkowników zaczyna od niego, upiera się na nie chociaż nie jest bardzo bardzo łatwe.
Zadanie RNR_01_04 - Wpłaty nie wygląda na bardzo bardzo łatwe a dodatkowo jest w miarę nowe i dlatego nie ma nic na forum.
Ja tego zadania nie rozwiązałem.

Suggested Topics

Topic Category Replies Views Activity
Konkursy 6 201 Mar 25

Want to read more? Browse other topics in Konkursy or view latest topics.