Czesc narbej,
Czesc j4rooo,
najpierw chcialbym podziekowac za wasz czas, ktory poswieciliscie na przeczytanie moje posta.
@j4rooo - dzieki za pomoc, sprobuje w takim razie zmodyfikowac ten kod skoro to powinno dzialac.
@narbej Pozwol ze postaram sie odniesc do twojej odpowiedzi.
-
Mialem podobny problem przy zadaniu z srednia predkoscia, gdzie uzywam wszystkich zalecen a wciaz mam przekroczony czas - Predkość średnia - Java. poniewaz w kolejce widzialem wiele rozwiazan ale glownie c++, w zwiazku z tym narodzila sie mysl, ze moze nie wszystkie rozwiazania sa akceptowalne przez jave.
-
kod dziala, program wykonuje sie prawidlowo, tyle ze nie spelniaja pewnych kryteriow (czasu wykonania) 
-
Dam jutro znac jak mi poszlo, z tym zadaniem, wzgledem Predkość średnia - Java, jezeli bylbys tak mily I rowniez mi cos doradzil. Bede po tysiackroc wdzieczny.
ad. ps
Najpierw szukalem na forum odpowiedzi na moje pytania, ten watek wygaldal na niewyczerpany, a nie znalazlem podobnego. Tresc nie wskazywala czy sa problemy z zglaszaniem zadan. Dla mnie I innych szukajacych warto bylo potwierdzic ze wszystko z tej strony dziala. Owszem moglem duplikowac tematy, jednak odgrzebanie I zweryfikowanie tego posta wydawalo mi sie rownie dobrym pomyslem.
Przepraszam, ze sie pomylilem.
Moje rozwiazanie od samego poczatku ma problem z czasem, tyle ze mam podobny problem przy innym zadaniu -pkt 3.
ad. ps2
terminarz nie wypalil w skrocie z 2 powodow,
-
Zmienilem branze, na taka ktora dawala mi mega satysfakcje I byla dobrze platna.
-
Po weryfikacji “mojego szkolenia c++” stwierdzam, ze ten kurs to jedynie wstep do wstepu do nauki programowania.
Takie bardziej overview co z czym i jak dla czego dla podstaw. Niestety po latach musze przyznac, ze nic nie umialem.
Dla javy wybralem troszke inna sciezke. Rowniez przeszlem 2 kursy internetowe tyle ze bardziej profesjonalne. Na nich dowiaduje sie czlowiek jak ta wiedza to kropla w morzu. Obecniam staram sie rozwijac przez testy. Moj plan to zrobic wszystkie z tej strony do konca tego roku (latwe, srednie, trudne). W trakcie proby rozwiazania problemow zauwazam juz ogrom class, ktorych nie ma na zadnych szkoleniach, a pozwalaja mi przyswoic wiecej.
Przepraszam, ze rozpisalem sie tak dlugo i wybacz jezeli moj post cie zdenerwowal. Nie bylo to moja intencja. Chce sie rozwijac obralem juz konkretny kierunek i plan, ktory chce realizowac. Bede wam bardzo wdzieczny, za wszelka pomoc.
Pozdrawiam,
szczesliwego nowego roku!